RSS

Riisi-panniroog Aasia stiilis

10 juuli

Tänaseks leidsin Toidutarest kiire riisi-panniroa Aasia stiilis, mis tundus esmasel vaatamisel lihtne ja hea roog olevat. Toitu tegema hakates retsepti täpsemalt lugema hakates tekkis paar küsimust – millal kasutada vett ja õli. Kirjeldusest jäid need veidi segaseks. Lõpptulemus ei olnud ka täpselt selline nagu ootasin, pigem lihtne ja tavapärane roog kuid ei miskit erilist. Ehk olid mu lootused liialt suured?

  • 2 küüslauguküünt
  • 1 väiksem sibul
  • 2 sl vett
  • 2 sl õli
  • 300 g broilerifileed
  • 1 tl tšilli pulbrit
  • 4 sl sojakastet
  • 2 muna
  • 1 kott keedetud riisi
  • 2 keskmist tomatit
  • 3 dl külmutatud köögivilju (nt herned, mais, porgand)
  • 2 sl sidrunimahla
  • soola ja pipart

Valmista kõigepealt ette kõik koostisosad – sulata köögiviljad, haki küüslauk ja sibul, lõika broilerifilee ribadeks või tükkideks, keeda riis ning koori ja tükelda tomatid.

Seejärel kuumuta pannil madalal kuumusel koos veega hakitud sibul ja küüslauk kuni vee aurustumiseni. Lisa õli ja broilerifilee ning prae 3-4 minutit. Maitsesta liha tšilli pulbri ja sojakastmega. Löö pannile munad ning sega kiiresti läbi.

Järgmisena lisa köögiviljad ja tomat ning kuumuta rooga veidi kaane all. Viimasena sega hulka riis ja maitsesta panniroog sidrunimahla, soola ja pipraga. Sega korralikult läbi ning serveeri koheselt.

Advertisements
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: