RSS

Peekon ja jogurti-tilli kanafilee salatipadjal

17 Jul

Täna tegin õhtusöögiks üsna kiirelt valmiva salati, mille retsepti leidsin kui kodukokad.ee lehelt päeval ideid otsisin. Täpsemalt tegemist siis “mmm…Food:)” blogis kirjeldatud peekoni ja jogurti-tilli kanafileega salatipõhjal. Tulemuseks oli väga mõnus salat, mis läheb kindlasti veel kordamisele.

  • 1 kimp rukolat
  • 200 g kirsstomateid
  • 125 g mozzarella juustu
  • 1 pakk Tallegg’i jogurti-tilli marinaadis kanafileed
  • 100 g peekonit
  • balsamico kastet
  • soovi korral seedermänni seemneid

Alustasin salati ettevalmistamist taldrikutele rukola asetamisega, mille peale läksid neljaks lõigatud kirsstomatid ja tükkideks rebitud mozzarella. Salati valasin kergelt üle balsamico kastmega.

Seejärel praadisin ühel panni veidi väiksemaks lõigatud peekoni viilud ja teisel pannil pruunistasin kanafileed (umbes 4 minutit mõlemalt küljelt). Nüüd ei jäägi muud üle kui salatipadjale asetada praetud kanafileed ja peekonitükid ning soovi korral veel ka röstitud seedermänni seemned. Valmis kohe söömiseks!

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: