RSS

Peekon ja jogurti-tilli kanafilee salatipadjal

17 juuli

Täna tegin õhtusöögiks üsna kiirelt valmiva salati, mille retsepti leidsin kui kodukokad.ee lehelt päeval ideid otsisin. Täpsemalt tegemist siis “mmm…Food:)” blogis kirjeldatud peekoni ja jogurti-tilli kanafileega salatipõhjal. Tulemuseks oli väga mõnus salat, mis läheb kindlasti veel kordamisele.

  • 1 kimp rukolat
  • 200 g kirsstomateid
  • 125 g mozzarella juustu
  • 1 pakk Tallegg’i jogurti-tilli marinaadis kanafileed
  • 100 g peekonit
  • balsamico kastet
  • soovi korral seedermänni seemneid

Alustasin salati ettevalmistamist taldrikutele rukola asetamisega, mille peale läksid neljaks lõigatud kirsstomatid ja tükkideks rebitud mozzarella. Salati valasin kergelt üle balsamico kastmega.

Seejärel praadisin ühel panni veidi väiksemaks lõigatud peekoni viilud ja teisel pannil pruunistasin kanafileed (umbes 4 minutit mõlemalt küljelt). Nüüd ei jäägi muud üle kui salatipadjale asetada praetud kanafileed ja peekonitükid ning soovi korral veel ka röstitud seedermänni seemned. Valmis kohe söömiseks!

Advertisements
 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: