RSS

Milka toorjuustu ja banaani muffinid

09 Aug

Sel nädalal otsustasin pisikese kõrvalt aega leida ja miskit magusat küpsetada. Kahjuks õhtusööke hetkel poja kõrvalt teha ei jõua ja need seega Tõnise õlule jäänud. Seega vastutasuks võiks mehele ühe magustoiduga ju rõõmu teha. Retsepti põhjaks võtsin Toidujuttude blogi Milka toorjuustu ning vaarikatega muffinid, kus vaarikad banaaniga asendasin. Tulemuseks väga mõnusad muffinid – pealt krõbedad, seest pehmed ja hea šokolaadi-banaani kooslusega.

  • 100 g võid
  • 1 dl suhkrut
  • 2 muna
  • 1 dl piima
  • 3 dl jahu
  • 1,5 dl küpsetuspulbrit
  • 2 banaani
  • 1 karp Milka toorjuustu
  • 1 muna

Vahusta toasoe või suhkruga kreemjaks ning lisa munad ja piim. Jätka vahustamisega, kuni segu muutub ühtlaseks. Sega jahu ja küpsetuspulber ja lisa vähehaaval või-munasegule. Muffinitainast eraldi nõus vahusta toasoe toorjuust ja muna.

Vooderda 12 muffinipanni pesa pabervormidega ja tõsta igasse vormi 1 spl muffinitainast. Jaga neile banaaniviilud ning tõsta peale toorjuustu-munasegu. Viimasena tõsta iga vormi peale veel järelejäänud muffinitainast. Võid seda panna iga vormi ühele poolele – nii jääb küpsedes muffin pealt osaliselt hele ja teisalt tume (ühel pool muffinitainas, teisel toorjuustusegu). Küpseta muffineid 180°C ahjus 20-25 minutit.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 9. Aug 2012 in Küpsetised, Muffinid

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: