RSS

Pasta seenekastmes

12 sept.

Tänaseks olin välja valinud Toidutare nädalamenüüst pasta seenekastmes kuid söögi tegi valmis hoopis Tõnis. Ütles veel, et teeb ise söögi et mina saaksin puhata ja see ka vähim mida teha saab. Söök tuli imeliselt hea ning ma sõin korraga kohe kaks portsjonit.

  • 200 g farfallesid
  • 100 g šampinjone
  • poole sidruni koor
  • 25 g võid
  • 1 küüslaugu küüs
  • 2 dl toidukoort
  • veidi muskaatpähklit
  • musta pipart
  • parmesani
  • soovi korral 100 g peekonit

Keeda pasta vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees al dente (umbes 8-10 minutit). Samal ajal saad valmistada kastme. Selleks sulata suuremal panni või ning pruunista selles viilutatud seened. Lisa neile küüslauk, toidukoor ja riivitud sidrunikoor. Maitsesta kaste muskaatpähkli ja musta pipraga ning keeda tasasel tule segades paar minutit. Seejärel lisa hulka riivitud parmesani ning keeda veel umbes 3 minutit. Vala kastme hulka keedetud pasta. Sega läbi ning serveeri koos riivitud parmesani ning kui soov siis ka praetud peekoniga.

Sammuti on sel korral foto Tõnise tehtud!

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 12. sept. 2012 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: