RSS

Pasta seenekastmes

12 Sep

Tänaseks olin välja valinud Toidutare nädalamenüüst pasta seenekastmes kuid söögi tegi valmis hoopis Tõnis. Ütles veel, et teeb ise söögi et mina saaksin puhata ja see ka vähim mida teha saab. Söök tuli imeliselt hea ning ma sõin korraga kohe kaks portsjonit.

  • 200 g farfallesid
  • 100 g šampinjone
  • poole sidruni koor
  • 25 g võid
  • 1 küüslaugu küüs
  • 2 dl toidukoort
  • veidi muskaatpähklit
  • musta pipart
  • parmesani
  • soovi korral 100 g peekonit

Keeda pasta vastavalt õpetusele soolaga maitsestatud vees al dente (umbes 8-10 minutit). Samal ajal saad valmistada kastme. Selleks sulata suuremal panni või ning pruunista selles viilutatud seened. Lisa neile küüslauk, toidukoor ja riivitud sidrunikoor. Maitsesta kaste muskaatpähkli ja musta pipraga ning keeda tasasel tule segades paar minutit. Seejärel lisa hulka riivitud parmesani ning keeda veel umbes 3 minutit. Vala kastme hulka keedetud pasta. Sega läbi ning serveeri koos riivitud parmesani ning kui soov siis ka praetud peekoniga.

Sammuti on sel korral foto Tõnise tehtud!

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 12. Sep 2012 in Pasta, Pastaroad

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: