RSS

Kebab gruusia leiva vahel

12 Oct

Juba ühes väga vanas postituses kirjutasin meie kebabi söömisest ja kebabi kastmest. Tol korral jäin mina lihast ilma ning Tõnis unustas pilte teha. Täna sai viga parandatud ning proovisime friikartulitega versiooni asemel gruusia leiva vahel kebabi.

  • 300 g kebabiliha (müügil näiteks Prismas)
  • gruusia leiba
  • lehtsalatit
  • kurki
  • tomatit

Kebabi kaste

  • 3 dl tomatikastet või püreestatud tomateid
  • 1 tl suhkrut
  • 1,5 tl sinepit
  • 2 küüslaugu küünt
  • 1 tl tšillipulbrit
  • soola, pipart
  • 50 ml vett

Kastme jaoks vala pannile tomatikaste või püreestatud tomatid ja vesi ning sega korralikult läbi. Lisa kõik maitseained ning lase kastmel umbes 15-20 minutit podiseda. Vahepeal sega ja kui kaste tundub liiga paks võib veel veidi vett lisada.

Soojenda kebabiliha ja gruusia leib ahjus. Viiluta kurk ja tomatid ning vajadusel pese lehtsalat. Seejärel saad rooga juba kokku panema hakata. Selleks poolita gruusia leib ning lõika külge pidi avaus kuhu koostisosi vahele panema hakata. Alusta paari lehtsalati lehega, mille peale pane kurki ja tomatit. Lisa kebabiliha ja kaste ning naudi koheselt.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 12. Oct 2012 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: