RSS

Panniroog metssea, peekoni ja seentega

14 okt.

Täna otsustasime lõpuks paar nädalat tagasi ostetud metssealihast söögi teha. Olin juba eelnevalt veidi retsepte uurinud ning Tõnis valis välja Linnamäe lihatööstuse oma kodulehel oleva panniroa metssea, peekoni ja seentega. Seega panime hommikul jääkülmast liha sulama ning õhtul valmis Tõnise kätevahel väga maitsev roog. Kindlasti läheb antud toit kordamisele, sest valmis lihtsalt ning metssealiha oli maitsev ning ka hind polnud soolane. (Leiab seda siis näiteks juba eelnevalt mainitud Linnamäe Lihatööstuse Tallinna poest)

  • 300 g metssealiha
  • 100 g suitsupeekonit
  • 1 porgand
  • 2 hapukurki
  • 200 g šampinjone
  • 1 sibul
  • soola, pipart

Lõika metssealiha viiludeks ja vasarda õhemaks. Tükelda peekon, sibul, porgand, hapukurk ja seened. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga ning pane pannile küpsema. Teisel pannil pruunista tükeldatud peekon, sibul ja porgand ning lisa seejärel valmis lihale. Järgmisena lisa tükeldatud hapukurk ja seened ning küpseta kõike koos veel mõned minutid. Serveeri pannirooga näiteks keedu- või ahjukartulitega. Kuna meil läks söömisega kiireks ajasid asja ära ka ahjus tehtud friikartulid.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 14. okt. 2012 in Liharoad, Metssealiha, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: