RSS

Panniroog metssea, peekoni ja seentega

14 Oct

Täna otsustasime lõpuks paar nädalat tagasi ostetud metssealihast söögi teha. Olin juba eelnevalt veidi retsepte uurinud ning Tõnis valis välja Linnamäe lihatööstuse oma kodulehel oleva panniroa metssea, peekoni ja seentega. Seega panime hommikul jääkülmast liha sulama ning õhtul valmis Tõnise kätevahel väga maitsev roog. Kindlasti läheb antud toit kordamisele, sest valmis lihtsalt ning metssealiha oli maitsev ning ka hind polnud soolane. (Leiab seda siis näiteks juba eelnevalt mainitud Linnamäe Lihatööstuse Tallinna poest)

  • 300 g metssealiha
  • 100 g suitsupeekonit
  • 1 porgand
  • 2 hapukurki
  • 200 g šampinjone
  • 1 sibul
  • soola, pipart

Lõika metssealiha viiludeks ja vasarda õhemaks. Tükelda peekon, sibul, porgand, hapukurk ja seened. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga ning pane pannile küpsema. Teisel pannil pruunista tükeldatud peekon, sibul ja porgand ning lisa seejärel valmis lihale. Järgmisena lisa tükeldatud hapukurk ja seened ning küpseta kõike koos veel mõned minutid. Serveeri pannirooga näiteks keedu- või ahjukartulitega. Kuna meil läks söömisega kiireks ajasid asja ära ka ahjus tehtud friikartulid.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 14. Oct 2012 in Liharoad, Metssealiha, Sealiha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: