RSS

Maapähklitega vokiroog veiselihast

08 nov.

Nagu juba eelmises postituses mainitud on teiseks selle nädala katsetuseks Toidutarest leitud retsept – maapähklitega vokiroog veiselihast. Ka selle roaga jäime väga rahule ning maapähklid sobisid siia justkui valatult.

  • 1 laim
  • tšillipulbrit (vastavalt soovile)
  • 2 spl fariinsuhkrut
  • 0,5 dl sojakastet
  • 200 g veisefileed
  • 200 g munanuudleid
  • 1 dl (soolatud) maapähkleid
  • 1 paprika

Esimesena valmistada marinaad, milleks segada laimist pressitud mahl ja peenelt riivitud koor tšillipulbri, suhkru ja sojakastmega. Lisa veisefileed ning lase 10 minutit maitsestuda. Hoia marinaad alles (läheb hiljem vaja) ja prae lihatükke mõõdukas kuumuses vokkpannil ühtlaselt pruuniks. Seejärel lõika liha õhukesteks viiludeks ning tõsta tagasi marinaadi. Seejuures võib liha seest ka kergelt tooreks jätta.

Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees ja kurna. Lõika paprika õhukesteks ribadeks.

Kuumuta pannil maapähkleid kuni need on kergelt pruunikad. Lisa paprikaribad ja voki soovitud pehmuseni. Nüüd lisa pannile ka lihaviilud ja marinaadikaste ning sega kõik korralikult läbi. Serveeri liha nuudlitega.

Advertisements
 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 8. nov. 2012 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: