RSS

Maapähklitega vokiroog veiselihast

08 Nov

Nagu juba eelmises postituses mainitud on teiseks selle nädala katsetuseks Toidutarest leitud retsept – maapähklitega vokiroog veiselihast. Ka selle roaga jäime väga rahule ning maapähklid sobisid siia justkui valatult.

  • 1 laim
  • tšillipulbrit (vastavalt soovile)
  • 2 spl fariinsuhkrut
  • 0,5 dl sojakastet
  • 200 g veisefileed
  • 200 g munanuudleid
  • 1 dl (soolatud) maapähkleid
  • 1 paprika

Esimesena valmistada marinaad, milleks segada laimist pressitud mahl ja peenelt riivitud koor tšillipulbri, suhkru ja sojakastmega. Lisa veisefileed ning lase 10 minutit maitsestuda. Hoia marinaad alles (läheb hiljem vaja) ja prae lihatükke mõõdukas kuumuses vokkpannil ühtlaselt pruuniks. Seejärel lõika liha õhukesteks viiludeks ning tõsta tagasi marinaadi. Seejuures võib liha seest ka kergelt tooreks jätta.

Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees ja kurna. Lõika paprika õhukesteks ribadeks.

Kuumuta pannil maapähkleid kuni need on kergelt pruunikad. Lisa paprikaribad ja voki soovitud pehmuseni. Nüüd lisa pannile ka lihaviilud ja marinaadikaste ning sega kõik korralikult läbi. Serveeri liha nuudlitega.

 
Lisa kommentaar

Posted by &emdash; 8. Nov 2012 in Liharoad, Veiseliha

 

Sildid:

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: